De Kracht van Eenvoud!
door Astrid Cornelissen en Moniek Romme (Cello)
Beweegideeën voor kinderen én volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Negen eenvoudige beweegactiviteiten. Elke set bestaat uit minimaal acht kaarten en heeft een eigen thema en een bijbehorende handleiding.
lees meer »

Informatie

De Kracht van Eenvoud!
Een serie beweegideeën voor kinderen én volwassenen met een ernstige meervoudige beperking.
Bewegen en bewogen worden is niet vanzelfsprekend voor kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). In hun dagelijks leven zijn ze vrijwel altijd afhankelijk van anderen om in beweging te komen. De Kracht van Eenvoud! brengt daar verandering in. Met eenvoudige middelen worden kinderen én volwassenen uitgedaagd om samen in beweging te komen.
Negen sets met beweegactiviteiten. De Kracht van Eenvoud! bestaat uit verschillende sets met beweegactiviteiten. Elke set heeft een eigen thema en bestaat uit minimaal acht beweegideeën en een bijbehorende handleiding en trefwoordenlijst. In elke set vind je verwijzingen naar online instructievideo’s. We zijn druk bezig met nieuwe sets. Daarover ervaar je binnenkort meer!
Aan de slag met Spelen met Lucht!
Ontwikkeld door Astrid Cornelissen en Moniek Romme De Kracht van Eenvoud! is ontwikkeld door bewegingsagogen Astrid Cornelissen en Moniek Romme, beiden experts in bewegen met mensen met een ernstige meervoudige beperking en werkzaam bij zorgorganisatie Cello. Hun werk werd binnen de zorgsector met prijzen bekroond! Met dank aan... Met dank aan Platform EMG, de deelnemers aan de Proeftuin EMB Bewegen van zorgorganisaties Dichterbij en Cello, de scholen voor Speciaal Onderwijs Mikado (Gennep), De Kom (Druten), Lichtenbeek (Arnhem) en St. Maartenschool (Nijmegen) en aan Charles de Monchy.©2023 De Klas Beweegt!®
Ontwikkeld door Astrid Cornelissen en Moniek Romme van zorginstelling Cello! Illustraties door Wendelien van der Erve.

©2015 Fysio Educatief
over de auteurs »
Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op!
We reageren zo snel mogelijk op je vragen.

Je naam:

Je email adres:

Je bericht:


Kaartensets

(9 in totaal)
©2014 Fysio Educatief
binnenkort live!
Fysio Educatief ©2015 • Groenburgwal 59 • 1019 HT Amsterdam
 • office@fysioeducatief.nl • +31(0)20 626 5757